Vrijblijvende waardebepaling

--- Belang van een correcte schatting---

U wenst uw eigendom te verkopen ?
Dan is het van zéér groot belang dat u een correcte waardebepaling heeft !
Een schatting met de natte vinger ..., wij kunnen dit verkopen voor véél meer ..., allemaal valkuilen dat menig verkoper zich maar al te graag laat aanpraten.
Wij maken voor u een gemotiveerd schattingsverslag, volledig vrijblijvend.
De waarde van uw woning is niet wat u er graag voor zou krijgen, of wat de buren wel hebben gekregen voor hun woning..., maar wél wat uw woning werkelijk waard is op de markt.
Dankzij onze jarenlange ervaring en vorming, kunnen wij een correcte en eerlijke (markt)prijs van uw pand bepalen.
Waarom is een juiste waardebepaling van uw woning van het grootste belang ? Overwaardering maakt een woning onverkoopbaar en doet u kostbare tijd verliezen.
Stel: uw woning heeft een marktwaarde van 190.000 Euro, maar u stelt ze te koop aan 230.000 Euro ("eens proberen"). Mensen met een budget van 200.000 Euro komen dus niet kijken naar uw woning, maar zoeken verder (en kopen een andere woning).
U merkt na enkele weken dat u te hoog zit met uw prijs (maar dat wist U wel), en u verlaagt naar 210.000... Nog te duur. Er zal zich later nog een prijsverlaging opdringen.
Intussen hebt u veel kostbare tijd verloren, want u hebt veel potentiële kopers mislopen.
Een voortdurend verlagen in prijs maakt bovendien een zeer slechte indruk op iemand die in uw pand geïnteresseerd blijft, en maakt laatstgenoemde sterker bij onderhandelingen.
Wees op uw hoede voor mensen die systematisch uw pand té hoog gaan inschatten, om zo aan de opdracht te geraken. Uw pand raakt "verbrand", wegens te lang te koop en wegens verschillende prijsdalingen...
Onderwaardering zou aan de andere kant – vanzelfsprekend - een jammerlijke zaak zijn voor U als verkoper.
U zou toch ook geen woning kopen die veel te duur te koop staat ?
Wees gerust, Uw toekomstige koper ook niet ...

Voorbeeld


Wenst u een professionele en vrijblijvende schatting? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig met u contact op.

Uw gegevens

Te schatten pand

OpmerkingenDoor dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.