Woonservice is een vastgoedADVIESkantoor, die een combinatie vormt van jong dynamisch en een jarenlange ervaring in de vastgoed sector.

raam beneden.jpg3


Woonservice staat met Ivan Seynhaeve, Sharon Tollenaere en Michaël Vanwijnsberghe garant voor een correcte en doelgerichte verhandeling van de eigendom, correct en efficiënt.

Verkoop of verhuur van een eigendom in dienst van de koper en de verkoper is een zaak van samenspraak, waarbij alle partijen deel uitmaken.

Het is onze doelstelling u als klant, zo vlot en efficiënt mogelijke manier bij te staan bij de aankoop / verkoop of huur / verhuur van een eigendom. 

Het is dan ook onze taak om u als klant volledig bij te staan bij deze belangrijke stap.

Een eigendom verkopen / kopen of verhuren / huren is pas een begin, een zaak volledig en correct afhandelen een must !!!

 IMG 4555.jpg2

 

Aan de hand van een volledig dossier over alles wat de verkoop of verhuur van een eigendom aanbelangt, helpen wij onze kopers en verkopers of huurders en verhuurders een duidelijk zicht te krijgen over de eigendom.

 

Het is onze taak een volledige begeleiding tewerk te stellen en mensen tot elkaar te brengen, een goede verstandhouding op te bouwen een aldus tot een bevredigend compromis te komen waarbij alle partijen gediend zijn.

 

Eerlijkheid voor zowel kopers als verkopers of huurders als verhuurders staan voor ons centraal, dankzij deze reputatie wensen wij verder te bouwen aan een vertrouwensrelatie die enkel op lange termijn zijn weerga kan bewijzen.